vrijdag 24 mei 2013

weer in de weer voor een veilig verkeer

Deze week hadden we 2 jarige leerlingen met 'een nieuwe voordeur', of is het ; een éérste voordeur? Dat werd weer zingen, kaartje uit de doos plukken en tracteren ...Ook Selina had een traktaatje bij omdat ze 9 jaar geleden een zware operatie doorstaan heeft en ze blij is waar ze nu staat ! Dat verdient ook een applausje !

 In de wiskundelessen zijn we gestart met herhalen. Dat is 'keihard werken', voor sommigen wat lastig, maar heel wat spannen zich extra in en raken ver met de oefeningen.Bravo !!
Tijdens de werolessen zijn we druk in de weer om 'Sam de verkeersslang' voller te krijgen door veilig en milieuvriendelijk naar school te komen. In groepjes speelden we ook de grote verkeersquiz op ketnet en leerden zo ook heel wat regels voor fietsers en voetgangers bij. Maandag mogen de leerlingen hun fiets meebrengen voor een fietsparcour , opgesteld aan de sporthal door de oudervereniging. Ook in het weekend kunnen de leerlingen tonen dat ze goed en veilig kunnen fietsen tijdens de fietsmarathon. Vergeet niet ; fluojasje van de school aandoen ! Voor de meesten; tot ergens in het weekend op de fietsmarathon; ik duim voor 'regen-en windvrij' weer. En hopelijk wat zon...
fietsmarathongroeten,
juf Els



Geen opmerkingen: