zaterdag 27 september 2014

Met de trein naar Païra Daiza

Dé dag waar heel de week naar uitgekeken werd , was natuurlijk vrijdag , onze schoolreis. Met de trein vertrokken we stipt naar Païra Daiza waar wen in de voormiddag enkel grote serres met exotische vogels en andere dierensoorten bewonderden.
We bezochten ook het Aziatisch deel met de welbespraakte panda's en een deel van het Afrikaanse continent.

Na het verorberen van de picknick speelden we wat op het mooie speelplein en stapten op de grote hangbrug. We pikten de roofvogelshow mee en verkenden de rest van het prachtige park.

We ontdekten de verschillende vissoorten in de grote aquarium en de reptielen in de WWF-boot. Bij de vleermuizen vonden sommigen het maar eng, want ze vlogen je letterlijk tot tegen de oren.De verschillende aapsoorten waren dan wel weer erg geliefd.
Omdat de vierdeklassers zo enthousiast geweest waren en flink doorstapten, hebben we héél het park kunnen ontdekken. Bovendien was ernog een beetje tijd over voor het binnenspeelplein, zodat we moe, maar met een héél pak belevenissen bij, aan de treinhalte kwamen om huiswaards te vertrekken. Met een klein beetje vertraging kwamen we in Roeselare aan. De juf was heel tevreden over het positieve gedrag en de interesse van de vierdeklassers voor wat er te zien was, gedurende de hele dag. Ik denk dat ook iedereen van de klas er echt bijhoorde en dat zal wellicht een gele sticker voor iedereen zijn, dinsdag. Helpen jullie ,vierdeklassers , dit onthouden?
pandagroeten,
juf Els


Geen opmerkingen: