vrijdag 6 maart 2015

biebspel en schoolfeestvoorbereiding

De leerlingen die in het weekend naar de finale geweest waren van de tekenwedstrijd hadden op maandag heel wat te vertellen over hun belevenissen in onze hoofdstad. Ze hadden ook een heel leuk boekje bij waar hun tekeningen in stonden. Marith was zelfs geïnterviewd voor een Turkse zender... 
 Naar aanleiding van de jeugdboekenweek trokken we naar de bibliotheek voor het biebspel. De leerlingen waren heel aandachtig en actief .Complimentjesdag was wel in het weekend, maar ook op maandag verdienden de vierdeklassers een pluim !








Dinsdag was Lynn jarig. Met de kroon op het hoofd (zelfs 2?) tracteerde ze en we zongen en ze kreeg een verjaardagskaart uit de doos. Proficiat, Lynn!
In de wiskundelessen leerden we over deelbaarheid en  schaduwen,We herhaalden ook de bewerkingen bij kommagetallen en het cijferen (vermenigvuldigen met 2 cijfers)
Tussendoos oefenden we voor het schoolfeest en heten jullie allemaal hartelijk welkom. Hopelijk kan je genieten van het paard van Troje en de Sound of music . De leerlingen doen in elk geval hun uiterste best !
Tot zondag !
schoolfeestgroeten,juf Els

Geen opmerkingen: