vrijdag 13 maart 2015

Geslaagd schoolfeestoptreden

 Zondag kwamen meer dan duizend mensen kijken naar ons optreden 'Reis door de tijd' . De kids zetten hun beste beentje voor en maakten er een gesmaakt geheel van.Proficiat, allemaal !

 In de godsdienstlessen leren we over Peru en maken kennis met Blanca en haar familie. Het thema van broederlijk delen wordt uitgewerkt en we zagen dat voor gsms en tablets heel wat grondstoffen uit verre landen nodig zijn. We schreven op een kei welk dier (condor, slang of poema) best bij onszelf past.
Het werothema 'Welkom in mijn land 'liep ten einde en we sloten af met dominospel.Op donderdag luisterden we naar een uiteenzetting van schrijven Wally de Doncker naar aanleiding van de jeugdboekenweek.

 In de wiskundelessen kwamen gelijkvormigheid, gemeenschappelijke delers, snijdende en evenwijdige rechten, de schaal en de oppervlakte van een rechthoek aan bod. Tussendoos cijferden we nog wat , herhaalden kommagetallen en tafels... Een hele boterham dus.

Woensdagnamiddag waren heel wat klasgenootjes aanwezig op de dansnamiddag en zo maken we natuurlijk weer kans om sportactiefste klas te worden ! Wie weet....

Voor de kinderen van het koor ; een leuke spelnamiddag gewenst op zaterdag!
Groeten van Blanca
en juf Els

Geen opmerkingen: