vrijdag 30 maart 2018

op naar Pasen !

 We hebben er een nieuwe'tiener' bij; Aitor.We zongen, aten iets lekkers en hij trok een kaart uit de verjaardagsdoos. Proficiat !

Wat een drukke week! Op maandag mochten we het bibspel in de bibliotheek spelen en ontdekten zo in groepjes veel over schrijvers en boeken én het thema van de jeugdboekenweek dit jaar dat gaat over techniek.
Dinsdagnamiddag was er alles met de bal in Roeselare. We konden ons met allerlei ballen uitleven via een doorschuifsysteem.
Tijdens 'de goede week' stonden we ook eens stil bij de gebeurtenissen rond Pasen en bezochten de rommelmarkt , georganiseerd op onze school door het vijfde leerjaar. Ook vandaag , op goede vrijdag tonen bijna alle leerlingen zich sollidair door deel te nemen aan het sober maal. De opbrengst van die twee activiteiten gaat naar broederlijk delen (Oeganda) en zo leren we ook eens delen met mensen die het minder hebben dan ons.
Donderdag hadden we de kans om met de virtuele brillen een kijkje te nemen in de wereld van de planeten, vulkanen,de schrijfruimte van Roald Dahl,...Het zorgt toch telkens voor een 'Waaauw !!!' onder de vierdeklassers.
Nu staat de paasvakantie voor de deur en wens de juf iedereen een zalig paasfeest en een toffe én...zonnige vakantie !
paasgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: